Rings

Rings can both be timeless in their design, as well as have the design language of the very latest fashion. Some are simple and unobtrusive - others have large stones and shiny finishes that are really visible. With us at Edblad you will find stainless steel rings in different shapes and colors, in high quality and always in Swedish design.

Ringar

Ringar kan både vara tidlösa i sin design, liksom ha formspråket hos det allra senaste modet. Vissa är enkla och diskreta – andra har stora stenar och blank finish som verkligen syns. Hos oss på Edblad hittar du ringar i rostfritt stål i olika former och färger, i hög kvalitet och alltid i svensk design.

Ringar för henne

Du har stor möjlighet att uttrycka din personlighet med en ring – vare sig det är med en enkel ring, en som glittrar och blänker, eller flera ringar som tillsammans matchar varandra och skapar en trendig look. För en ring är ett smycke som syns.

Svensk design för kvinnor i alla åldrar

Edblad har sedan starten designat smycken för den moderna, starka kvinnan. Med våra ringar i olika former och finish kan du hitta den eller de som passar dig och din stil bäst. Vill du ha en i rent rostfritt stål eller hellre i guldplätering? Vissa är blanka i sin finish medan andra är matta. Välj ringar i den utformning och design som tilltalar dig mest.

Perfekt som present

En ring är den perfekta presenten till henne, oavsett ålder. Se bara till att du har storleken tillhands och vet vad för smak hon har. Våra ringar kommer i ett antal olika storlekar och du väljer enkelt under produktinformationen. Storleksordningen går från XS upp till XL på de flesta ringar – med mm-mått bredvid. Gör flickvännen, mamma, mormor, bästa vännen, systern eller någon annan riktigt glad med en ring från Edblad, i slitstarkt, rostfritt stål.

Snabb leverans av dina ringar

När du beställer ringar och andra smycken av oss på Edblad kan du alltid lita på snabb leverans. Vi skickar oftast produkterna inom 24 timmar, men beräknar leveranstiden till 1–3 arbetsdagar. Bra att veta är att frakten är fri när du handlar över 499 kronor – och att returerna är fria.

Tunna ringar och coola ringar

Tunna ringar är så snyggt att stapla eller stacka på varandra. Skapa en individuell look med flera tunna ringar på ett eller flera fingrar. Vi har många olika ringar, coola ringar, tunna ringar, statementringar, ringar med stenar och ringar med pärlor.

Ringstorlek?

Vilken ringstorlek ska man välja? I vår storleksguide hittar du allt du behöver veta när det är dags att välja storlek på ringen.