07/01/21

Behind the scenes

Följ med in bakom kulisserna på plåtningen av vårens kollektion, som lanseras 21 januari 2021. Hur tänker vi när vi stylar modellerna? Och hur blir en och samma studio flera olika miljöer? Fortsätt skrolla så får du se!

Naturligt ljus och vackert skuggspel

Ett vanligt år hade vi fotograferat utomhus på flera olika platser. I år däremot stod vi inför utmaningen att fota allting inomhus i en studio; inomhus skulle förvandlas till utomhus! Edblads team jobbade fram naturliga skuggor och växtlighet med hjälp av lampor och väldigt, väldigt mycket växter! Vi ville hålla det naturligt och skapa ett så mjukt ljus som möjligt. Med hjälp av skarpa och böljande skuggor från vackra växter skapade teamet levande miljöer i studion!

Hur vi stylar

Precis som det naturliga ljuset och skuggspelet var viktigt så jobbade våra stylister med en enkel look och neutralt smink. Allt för att få fram den naturliga skönheten hos våra fantastiska modeller och såklart för att ge mer fokus på våra nya smycken.

Kika in på edblad.com den 21 januari för att se den nya kollektionen! Vill du vara först att få nyheter? Signa upp på vårt nyhetsbrev. Där får du exklusiva erbjudanden och notiser om våra nya kollektioner först av alla.