Silversmycken hos Edblad - äkta sterling silver

Sterling silver

Dainty Silver Collection

Under våren 2022 släpps Edblads unika och lyxiga smyckeskollektion i sterling silver. I kollektionen Dainty Silver Collection ingår en vacker samling halsband, armband, örhängen, ringar och berlocker med möjligheten att gravera ditt personliga smycke. Ge bort till en kär vän eller skäm bort dig själv med en statement piece i smyckesform.

Lika äkta som du

Vi breddar vårt sortiment med tidlösa, unika och svenskdesignade smycken som står för elegans, personlighet och simplicitet. Smyckena ur Dainty Silver Collection är gjorda av äkta sterling silver och passar lika bra till vardags som till fest. De ger dig det där lilla extra som gör dig till den vackra kvinna du är. En personlig touch säger mer än du kan ana. Alla smycken är handritade och tillverkade i vår designstudio i Stockholm.

De finaste materialen

Dainty Silver Collection är inte bara silver. Basprodukterna innefattar silverkedjor där du kan välja längd och välja till en berlock i silver. Andra smycken kommer med kristaller för att ge den där värdefulla känslan av förundran och lyx. Samtliga av våra silversmycken är förgyllda med Rhodium – en av världens dyraste och finaste metaller. Rhodium ger en vacker silvervit färg och förbättrar kvaliteten på smycket då det har förstärkande och tåliga egenskaper utan att oxidera.

Gravera din berlock

Vill du personalisera ditt smycke ur Dainty Silver Collection? Med möjligheten att gravera din din berlock kan du sticka ut ur mängden eller förmedla ett budskap till den person du håller mest kär och ge henne en gåva med betydelse. Föreviga både smycket och er relation eller vänskap med ord, en tanke eller en symbol. Våra berlocker ur Dainty Silver Collection kan hängas på passande kedjor som armband eller halsband – alla i sterling silver.

Välj, personifiera, stick ut

Att gravera ett smycke ur Dainty går till på följande sätt.

Välj en kedja ur kollektionen. Välj rätt längd på kedjan utifrån dina önskemål. Addera en berlock. Få det ultimata smycken som bara sitter på dig.

Vad vill vi säga med Dainty Silver Collection?

Genom att lansera vår nya silverkollektion av enastående smycken för den viljestarka och livsglada kvinnan låter vi dig som söker det där speciella och unika att tillföra till looken få ut det bästa av dig själv. Dainty Silver Collection är också en hint till alla som vill ge en utmärkande gåva till en kvinna de älskar på något sätt, att få möjligheten att ge bort något klassiskt och tidlöst som varar livet ut. Det här är en kollektion utöver det vanliga, dock präglad av Edblads stilar och känsla. Välj bland bärbara delar som ger ett diskret intryck likaväl som statement ringar som drar blickar till sig – eller köp en hel serie ur Dainty. Se Edblad ur ett annat perspektiv men med samma kärna av elegans.